Waiting for Anya 2020 film subtitrat in romana
1070 Vizualizari

Waiting for Anya 2020 film subtitrat in romana

Categorie:
Lansat: 07 Feb 2020
IMDB:
5.9
/
10
-
1,064
voturi
Durata:
109 min
Restrictii: N/A
Premii:
3 nominations.

Waiting for Anya 2020 film subtitrat in romana – Filmul spune povestea unor întâmplări petrecute în Al Doilea Război Mondial, într-un sat din sudul Franţei, aproape de graniţa cu Spania, în timpul ocupaţiei naziste. Satul, fiind atât de aproape de graniţă, era tranzitat de evreii care fugeau din calea naziştilor şi traversau munţii pentru a ajunge în siguranţă în Spania. Jo Lalande, fiu de cioban, se ocupa de îndatoririle tatălui său care era prizonier de război într-o tabără a naziştilor. Într-o zi dă peste un bărbat misterios prin pădure, iar curiozitatea îl face să afle că acesta era un cărăuş care ducea copii evrei în Spania. Problemele apar atunci când un pluton de nazişti soseşte în sat şi stabilesc o garnizoană pentru a împiedica orice acte împotriva Reich-ului, determinaţi să oprească orice încercare de trecere a frontierei. Împiedicaţi să traverseze munţii de către patrule şi cu mulţi copii ascunşi, Jo şi cărăuşul fac tot posibilul să-i ţină ascunşi de soldaţi…

Productia
Alan Latham
Alan Latham
Producer
Shannon Makhanian
Shannon Makhanian
Casting
Scenariu
Michael Morpurgo
Michael Morpurgo
Novel
Ben Cookson
Ben Cookson
Writer
Director
Ben Cookson
Ben Cookson
Director
Nua Watford
Nua Watford
Script Supervisor
Show more

One comment on “Waiting for Anya 2020 film subtitrat in romana

  1. Am doi nepoti de 5 ani si jumatate. Nu acum, dar peste cca. 2 ani le voi prezenta acest film, de altfel cu un mesaj exceptional, sa ia aminte!
    Chiar daca vor fi critici de la carcotasi, ca hainele erau curate dupa ploaie,……, etc., mesajul filmului este de exceptie.
    Felicitari realizatorilor !

    Un bunic multumit, in aceasta lume.

Have you seen this movie?

Adresa ta de email nu va fi publicată.