Bloodshot 2020 film hd gratis subtitrat
2144 Vizualizari

Bloodshot 2020 film hd gratis subtitrat

Categorie:
Lansat: 13 Mar 2020
IMDB:
5.7
/
10
-
65,630
voturi
Durata:
109 min
Restrictii: 12 - Interzis sub 12 ani
Premii:
1 win & 7 nominations

Bloodshot 2020 film hd gratis subtitrat – Bazat pe cea mai vândută carte de benzi desenate, Vin Diesel joacă rolul lui Ray Garrison, un soldat ucis recent în acțiune și readus la viață ca super-erou Bloodshot de către corporația RST. Cu o armată de nanotehnologie în vene, este o forță de neoprit – mai puternică ca oricând și capabilă să se vindece instantaneu. Însă în controlul corpului său, compania s-a legat de minte și amintiri. Acum, Ray nu știe ce este real și ce nu – dar are o misiune de a afla.

11 comments on “Bloodshot 2020 film hd gratis subtitrat

  1. Excelent un film foarte bun ma așteptam să fie asa windiesel nu ma dezamăgit până acum sper ca vor mai face o parte din acest film pentrucă este prea bun…

  2. S-a demodat folosirea corecta a limbii romane… 🙂 Nu prea mai foloseste la nimic sa stim sa ne exprimam… E mai frumos cand iesim din casa dezbracate sau cand ne dam mari cu vreo masina, sau sa ne inecam in alcool, dar de fapt nu prea stim sa traim. Si cred ca de aici pleaca si faptul ca nu prea stim nici sa scriem si sa vorbim corect in limba noastra. De fiecare data cand citesc comentariile sunt impresionata, multumesc si vizionare placuta!

Have you seen this movie?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *