Togo 2019 film online hd subtitrat
973 Vizualizari

Togo 2019 film online hd subtitrat

Categorie:
Lansat: 20 Dec 2019
IMDB:
7.9
/
10
-
40,952
voturi
Durata:
113 min
Restrictii: AP - Acordul Parintilor
Premii:
1 win & 4 nominations

Togo 2019 film online hd subtitrat În anul 1925, într-un sat izolat din Alaska izbucneşte o epidemie de difterie care afectează o parte dintre locuitorii de acolo, în special copii. Având în vedere că se apropie o furtună de zăpadă de proporţii epice şi că era imposibil de a folosi avioane pentru a aduce antidotul aflat într-un spital la 1000 de kilometri depărtare, singura soluţie pe care o gasesc este de a folosi sănii trase de câini pentru a aduce medicamentul. Astfel, conducătorii oraşului apelează la Leonhard Seppala şi la echipa sa de câini campioni conduşi de Togo. Aceştia vor porni într-o aventură care le va testa puterea, curajul şi determinarea, înfruntând furtuna şi fiind mereu la un pas de moarte. Filmul este bazat pe fapte reale şi spune povestea lui Togo, declarat în anul 2011 de revista Time Magazine cel mai eroic animal al tuturor timpurilor.

3 comments on “Togo 2019 film online hd subtitrat

  1. Emotionant si captivant, peisaje superbe ………. un film excelent – o raritate printre productiile actuale pline de violenta gratuita si subiecte mediocre.
    Inca odata ni se readuce aminte faptul ca adevaratii eroi intotdeauna raman aproape necunoscuti iar faima este in majoritatea cazurilor obtinuta in mod nemeritat doar de cei care se afla la locul potrivit si in momentul potrivit.

Have you seen this movie?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tv Online