John Carter (2012) Filme Online
250 Vizualizari

John Carter (2012) Filme Online

Categorie:

John Carter (2012) Filme Online Razboiul civil din care a facut parte si veteranul John Carter ( Taylor Kitsch ), un om inca bantuit de violenta la care a fost martor pe campul de lupta, cand se trezeste în mod inexplicabil pe planeta indepartata Barsoom (Marte). Afland ca locuitorii de pe Barsoom se pregatesc pentru un conflict major iar razboiul apare inevitabil, John descopera că dragostea este ceva rar pe Planeta Roșie. Între timp, John cade sub vraja lui Dejah Thoris ( Lynn Collins ), care se lupta pentru a suprima compasiunea ei într – o societate cunoscuta pentru caile sale razboinice. Willem Dafoe , Samantha Morton , si Mark Strong joaca rolurile principale in acest film John Carter (2012) Filme Online regizat de Andrew Stanton.

2 comments on “John Carter (2012) Filme Online

  1. sf, fantastic, ok.
    dar sa te lupti cu sabiile ca gladiatorii in timp ce “corabia” ta zburatoare e super dotata cu armament. pare ca nu s-au gandit prea mult cand au facut filmul.

  2. frumos, mai ales cand vezi personaje cunoscute in film, adica Cezar si Marc Antoniu din seria Roma, de aceeasi parte a baricadei.

Have you seen this movie?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.